Morgenmad hverdage

kl. 09:00 – 12:00 

Spejlæg

To øko spejlæg, ristede kartofler, padrons, tomat og avokado, toppet med friske urter. Serveret med

hjemmelavet chilisauce & hjemmelavet tomatketchup

85.-

Inkl. Frilandsbacon 30.-

 

Bolle med smør & ost

Økologisk surdejsbolle med øko smør og ost 30,-

Yoghurt

Økologisk græsk yoghurt med årstidens bær og frugter og speltflager ristet med honning fra Helgenæs
45,-

 

Morgenmad

Økologisk surdejsbolle, øko rugbrød, øko smør, øko frugt, øko marmelade, øko grønt, hjemmelavet chokoladespread samt danske unika oste og charcuterie
fra MasVino Vinimport
75,-

 

BAGERI

Økologisk surdejsbrød på spelt og hvedemel 45,-

Økologisk focaccia på surdej og hvedemel 30.-
2 stk for 50.-

Økologisk surdejsrugbrød 45.-

Økologisk surdejsbolle på spelt og hvede 15.-

Økologisk surdej 40.-

Croissant 25.-

Chokolade croissant 35.-

Økologisk snurre med kardemomme & æble 35.-

Trøffel 15.-

Dagens kage 45.-

Lundbergs lagkage 55.-

Frokost hverdage

kl. 12:00 – 15:00 

Lundbergs toast

Italiensk skinke og øko Ravost på øko surdejsbrød, pesto, tomat, øko salat og urter

85.-

Lundbergs veggietoast

Grillet squash og øko Ravost på øko surdejsbrød, pesto, tomat, øko salat og urter

85.-

Salat

Bagte øko beder, sprød øko salat, belugalinser, øko gedeost, sprød grønkål, dild og brombærvinaigrette

100.-

Foderbræt

Skinke, pølse, øko unika ost, sylt, sprødt,

øko surdejsbrød & dyp

150.-

Rødspætte

Stegt rødspættefilet fra Flyvefisken, smørsauce mættet med urter, kapers, skalotteløg og hyben.

Hertil knuste kartofler

170.-

Lundbergs steaksandwich

Oksefilet af frilandskvæg på ristet øko surdejsbrød, bløde løg, øko ost, pickles, øko sennep, mayo og øko grønt.

Hertil øko fritter og hjemmelavet chilimayo

150.-

HÅNDMADDER

1 stk 50,- 3 stk 135,-

Frilandskylling

Kyllingesalat fra Hopballe mølle, syltede

svampe, sprød jordskok og karse

Fisk

Rødspætte-filet, øko kål, fennikel, remoulade og dild

Kartoffel

Kartoffel, tomat, sennepsmayo, radisser, purløg og

sprøde løg

Book Bord