Om Lundbergs Spisehus

Vi arbejder hver dag på at skabe gode madoplevelser til vores gæster. Vi øver os i hver dag at tænke i mangfoldighed og rumme alle gæsters behov og ønsker, med fokus på en høj faglighed.

Vi er et team der samarbejder, hygger og elsker vores erhverv. Vi har både cafe og restaurant med tilknytning af både store og små selskabslokaler. Vi spiller yderligere en større rolle på musikfestivaller i Danmark. Ved os er dagene og udfordringerne aldrig ens.

Det er ikke så vigtigt for os, om du kan vinge en hel masse betingelser af, for at søge nogen af stillingenrne. Vi søger hellere den rette personlighed. Bevares, vi ser gerne du har erfaring fra faget, men om du er uddannet kok, tjener, cater eller noget helt tredje, så vægter vi højere at du er en åben person, der er nysgerrig og har lyst til at lære samt er fleksibel.

 

Tjener:

Du har smil på læberne og et godt humør. Så lærer vi dig resten.

 

Barchef:

Du er glad for at arbejde eftermiddag & aften/nat og over 18 år. Ligeledes er du god til at holde overblikket og bliver høj af at yde en verdenskasse service.

 

Brunchansvarlig:

Du er glad for at arbejde morgen/middag og står altid med et stort smil på læberne. Du er over 18 år og en frontløber.

 

Køkkenassistent:

Du er ferm på fingrene og elsker mad. Måske du er verdens mester i at skrælle en gulerod?

 

Kokkeelev:

Du kan se dig selv i et køkken både morgen, middag og aften. Vores kokke lærer dig færdighederne men passion kommer fra dig.

 

Opvasker:

Du er under 18 år. Vi lærer dig resten.

 

Kort sagt, vi søger lidt af det hele for sæsonen 2020. Ansøg ved os, ved at sende en mail til:

 

Info@lundbergsspisehus.dk 

 

Vi glæder os til at høre fra dig.

Book Bord