7 timer – min. 20 voksne – dagsarrangement
Alle priser er pr. person
Forretten serveres på tallerken – vælg mellem:
Forret 1: Røget laks m. syrnet fløde, sprøde salater, grøntsags-crudité, urter og sprødt brød
Forret 2: Reje cocktail anno 2020 m. tomat, sprødt brød, salat, asparges, urter & tomatiseret mayo
Forret 3: Carpaccio m. aioli, lagret unika ost, syltede sennepskorn, svampe , sprødt & karseurter
Hovedret serveret på buffet
Rosastegt okse & kyllingebryst fra Hopballe Mølle m. sauce bearnaise
Hertil nye Samsø kartofler vendt i urter, olie & havsalt
Grillede spæde forårsgrøntsager med kørvel, mild sennep & ramsløgsolie
Sprøde salater med cruditéer, hyldeblomst-vinaigrette & sprøde kerner
Tomater i flere farver med balsamico, edamamebønner, olivenolie, croutoner & parmesan
Dessert serveres på tallerken – vælg mellem:
Dessert 1: Chokoladekage m. is, frugt/bær & sprødt
Dessert 2: ’’Bananasplit’’ m. banankage, chokolade, iscreme & chokosauce
Dessert 3: Bærmousse m. tørret kage, hvid chokolade, sorbet & urter
Øl, vand og husets hvid- & rødvin (ikke specialøl)
Kaffe & the til dessert
650 kr. pr. pers.
Prisen er inkl. opdækning ved lange borde med hvide duge & enkel blomsteropsætning.
Ekskl. av-udstyr
Børn mellem 3 og 10 år spiser til halv pris