frokost mandag til søndag

Frokosten serveres fra kl. 12:00 til 15:00. Med udgangspunkt i sæsonens råvarer laver kokkene friske salater, småretter, sandwiches og vegetariske retter. Vi supplerer gerne vores menuer med egenproduktion af charcuteri, eddike, frugt og most, som vores kolleger udvikler og forædler.

Brødhylden er fyldt med vores sortiment af økologisk bagværk og vi bager løbende hele dagen.

JANUAR - MARTS

Frokost fra kl. 12:00 til 15:00

SNACKS

Snacks
Oliven, røget mandler, hjemmelavet kartoffelchips med estragon mayo og sprød kroket
100,-
 
Kroketter
To sprøde kroketter med spansk skinke og trøffel creme i sprød og panko
65,-
 
Øko pommes frites
Sprøde øko pommes frites med dip
50,-
 
Røget mandler
35,-
 
Oliven
35,-

FROKOST

Spicy chicken sandwich
Frilandskylling, agurk, sesamkål og chilimayo
90,-

Tatar
Rørt tatar, friske urter, marineret salater, syltede svampe og karljohan mayo
145,-

Tilkøb øko pommes frites +45,-

Fisk
Koldrøget sej med mild peberrodscreme, glaskål, dehydreret æg, frisée og kørvel
135,-
 
Cæsar salat
Romainesalat, parmesan, grønne bønner, croutons, klassisk cæsar dressing og smilende æg
125,-
 
Tilkøb af frilandskylling +45,-
 
Burger
Bøf af frilandskvæg, bacon, cheddarost, salat, tomat, løg, hjemmesyltede agurker og estragon mayo. Serveres med sprøde øko pommes frites med chili mayo
185,-

Håndmadder fra kl. 12:00 til 15:00

Rødspætte
Paneret rødspættefilet med skalddyrssalat og dild
70,-

Sild
Stegt sild, æble, peberrod, løg, dild og kapers
65,-

Kylling
Kyllingesalat, syltede svampe, sprød jordskok og karse
70,-

Æg
Øko æg, grøn urte mayo, radise, tomat og purløg
65,-

Kokken sammensætter
3 stk 175,-