frokost mandag til søndag

Frokosten serveres fra kl. 12:00 til 15:00. Med udgangspunkt i sæsonens råvarer laver kokkene friske salater, småretter, sandwiches og vegetariske retter. Vi supplerer gerne vores menuer med egenproduktion af charcuteri, eddike, frugt og most, som vores kolleger udvikler og forædler.

Brødhylden er fyldt med vores sortiment af økologisk bagværk og vi bager løbende hele dagen.

SEPTEMBER - OKTOBER - NOVEMBER

FROKOST FRA KL. 12:00 TIL 15:30

Lundbergs toast
Langtidsstegt frilandsgris, øko ost på surdejsbrød og trøffel bechamel.
Hertil sprød salat, urter og bagt tomat
95,-
 
Lundbergs vegetar toast
Stegte svampe, øko ost på surdejsbrød og trøffel bechamel.
Hertil sprød salat, urter og bagt tomat
95,-
 
Salat
Variation af beder, sprød salat, hengemte svampe, gedeost fra Kirks, perlebyg og brombær vinaigrette
100,-
 
Strandkrabbe bisque
Bisque af krabbe, bagt kuller, ramsløgsolie og urter.
Hertil sprødt brød
150,-

SEPTEMBER - OKTOBER - NOVEMBER

HÅNDMADDER FRA KL. 12:00 TIL 15:30

Roastbeef
Roastbeef, urter, romoulade, peberrod, sprøde løg og karse

Fisk
Koldrøget laks, dild mayo, æg royal og urter

Kylling
Hønsesalat, syltet svampe, sprød jordskok og karse

1 stk 60,- 3 stk 150,