frokost mandag til søndag

Frokosten serveres fra kl. 12:00 til 15:00. Med udgangspunkt i sæsonens råvarer laver kokkene friske salater, småretter, sandwiches og vegetariske retter. Vi supplerer gerne vores menuer med egenproduktion af charcuteri, eddike, frugt og most, som vores kolleger udvikler og forædler.

Brødhylden er fyldt med vores sortiment af økologisk bagværk og vi bager løbende hele dagen.

Marts - maj

frokost fra kl. 12:00 til 15:00

Lundbergs toast
Frilandsgris og øko Ravost fra Thise Mejeri på øko surdejs focaccia med pesto, øko grønt, bagt tomat og urter 
90,-
 
Lundbergs vegetar toast
Grillede øko grøntsager og øko Ravost fra Thise Mejeri på surdejs focaccia med pesto, øko grønt, bagt tomat og urter
90,-
 
Salat
Syltede øko beder, sprød øko salat, perlebyg, øko gedeost, svampe
og sennepsvinaigrette
100,-
 
Snackbræt
Charcuteri, Arla Unika oste, oliven, saltede mandler, fermenteret grønt, pesto og øko surdejsbrød
100,-
 
Lundbergs tatar
Rørt tatar af okseinderlår, friske urter, hjemmelavet tatarsauce, æggeblommecreme og sprød salat. Hertil mayo og sprøde øko fritter
165,-
 
Lundbergs burger
200 g. hakkebøf fra frilandskvæg med bacon, øko briochebolle, hjemmerørt mayo, tomat, samsø sylt, sprød øko salat og øko ost. Hertil sprøde øko fritter og chilimayo
175,-

Marts - maj

håndmadder fra kl. 12:00 til 15:00

Frilandskylling
Kyllingesalat fra Hopballe Mølle, syltede svampe, sprød jordskok og karse

Fisk
Røget sild fra Flyvefisken, smilende øko æg, ramsløgmayo og dild

Kartoffel
Kartoffel, tomat, grøn sennepsmayo, radiser, purløg og sprøde løg

1 stk 60,- 3 stk 150,

Juni - august

frokost fra kl. 12:00 til 15:00

Spicy chicken sandwich
Kylling fra Hopballe Mølle i focacciabrød med chilimayo, sesam marineret spidskål, sprød agurk, løg og koriander
90,-
 
Snackbræt
Charcuteri, Arla Unika oste, oliven, saltede mandler, fermenteret grønt, pesto og øko surdejsbrød
100,-
 
Sommersalat
Hjertesalat vendt i klassisk sennepsvinaigrette med smilende øko æg, tomater, nye kartofler, grønne bønner og oliven
135,-
 
Rødspætte
Rødspættefilet med Beurre Noisette, kapers, mandler, persille, tomat og citron. Hertil små samsø kartofler og urter
175,-
 
Blåmuslinger
Hvidvinsdampet blåmuslinger med fløde og urter. Hertil aioli og grillet citron 
135,-
 
inkl. sprøde øko fritter 
195,-
 
Taskekrabbe
Taskekrabbeklør med grillet citron, sprød grøn salat og aioli
185,-

Juni - august

håndmadder fra kl. 12:00 til 15:00

Frilandskylling
Kyllingesalat fra Hopballe Mølle, syltede svampe, sprød jordskok og karse

Fisk
Smørstegt rødspættefilet, tematiseret rejesalat, dild og asparges

Kartoffel
Kartoffel, tomat, grøn sennepsmayo, radiser, purløg og sprøde løg

1 stk 60,- 3 stk 150,