frokost mandag til søndag

Frokosten serveres fra kl. 12:00 til 15:00. Med udgangspunkt i sæsonens råvarer laver kokkene friske salater, småretter, sandwiches og vegetariske retter. Vi supplerer gerne vores menuer med egenproduktion af charcuteri, eddike, frugt og most, som vores kolleger udvikler og forædler.

Brødhylden er fyldt med vores sortiment af økologisk bagværk og vi bager løbende hele dagen.

Juni - august

frokost fra kl. 12:00 til 15:00

Spicy chicken sandwich
Kylling fra Hopballe Mølle i focacciabrød med chilimayo, sesam marineret spidskål, sprød agurk, løg og koriander
90,-
 
Snackbræt
Charcuteri, Arla Unika oste, oliven, saltede mandler, fermenteret grønt, pesto og øko surdejsbrød
100,-
 
Sommersalat
Hjertesalat vendt i klassisk sennepsvinaigrette med smilende øko æg, tomater, nye kartofler, grønne bønner og oliven
135,-
 
Rødspætte
Rødspættefilet med Beurre Noisette, kapers, mandler, persille, tomat og citron. Hertil små samsø kartofler og urter
175,-
 
Blåmuslinger
Hvidvinsdampet blåmuslinger med fløde og urter. Hertil aioli og grillet citron 
135,-
 
inkl. sprøde øko fritter 
195,-
 
Taskekrabbe
Taskekrabbeklør med grillet citron, sprød grøn salat og aioli
185,-

Juni - august

håndmadder fra kl. 12:00 til 15:00

Frilandskylling
Kyllingesalat fra Hopballe Mølle, syltede svampe, sprød jordskok og karse

Fisk
Smørstegt rødspættefilet, tematiseret rejesalat, dild og asparges

Kartoffel
Kartoffel, tomat, grøn sennepsmayo, radiser, purløg og sprøde løg

1 stk 60,- 3 stk 150,