frokost mandag til søndag

Frokosten serveres fra kl. 12:00 til 15:00. Med udgangspunkt i sæsonens råvarer laver kokkene friske salater, småretter, sandwiches og vegetariske retter. Vi supplerer gerne vores menuer med egenproduktion af charcuteri, eddike, frugt og most, som vores kolleger udvikler og forædler.

Brødhylden er fyldt med vores sortiment af økologisk bagværk og vi bager løbende hele dagen.

JUNI - SEPTEMBER

Frokost fra kl. 12:00 til 15:00

SNACKS

Snacks
Oliven, røgede mandler, hjemmelavet kartoffelchips med ramsløgsmayo og ristede padrons
100,-
 
Torske nuggets
Torsk vendt i sprød panko med citron og sauce tatar
85,-
 
Øko pommes frites
Sprøde øko pommes frites med dip
60,-
 
Røgede mandler
45,-
 
Oliven
35,-
 
Surdejsbrød og øko smør
30,-

FROKOST

Til de små
Dagens fisk eller kylling fra Hopballe Mølle serveret med gnavegrønt, urter, øko pommes frites og hjemmelavet ketchup eller dip
85,-

Spicy chicken sandwich
Frilandskylling, chilimayo, sprød agurk, rødløg, salat og spidskål
90,-

Spicy vegetar sandwich
Kartoffel, avokado, chilimayo, sprød agurk, rødløg, salat og spidskål
90,-

Tomatsalat
Tomater i flere farver, sprødt brød, lokal gedeost, ukrudt, oliven og vinaigrette
135,-

Blåmuslinger
Hvidvinsdampede blåmuslinger, fløde, strandurter og grillet citron
145,-
Serveret med aioli og fritter 195,-
 
1/2 Hummer
1/2 hummer serveret med maineret salat, aioli og grillet citron
295,-

Håndmadder fra kl. 12:00 til 15:00

Kartoffel
Nye kartofler, mayo, radiser, tomat, purløg og sprøde løg
60,-

Frilandskylling
Kyllingesalat, syltede svampe, sprøde jordskokker og karse
70,-

Skaldyr
Skaldyrssalat med mayo, urter, citron og syltede asparges. Serveres på hvidt brød
85,-

 

Kokken sammensætter
3 stk 185,-