morgenmad mandag til fredag

Morgenmad serverer vi fra kl. 09:00 til 12:00 alle hverdage. Med udgangspunkt i sæsonens råvarer laver kokkene friske salater, småretter, sandwiches og vegetariske retter. Vi supplerer gerne vores menuer med egenproduktion af charcuteri, eddike, frugt og most, som vores kolleger udvikler og forædler.

Brødhylden er fyldt med vores sortiment af økologisk bagværk og vi bager løbende hele dagen.

morgenkort kl. 09:00 - 12:00

Bolle med smør
Økologisk surdejsbolle med øko smør og dansk øko ost
35,-

Acido
Økologisk Acido med bærkompot og speltflager ristet i honning fra Helgenæs
45,-

“Lidt af det hele”
Økologisk surdejsbolle, øko rugbrød, øko smør, øko frugt, øko marmelade, øko grønt, chokoladespread samt dansk øko ost og charcuteri
75,-

Spejlæg
To stk. spejlæg, ristede kartofler, grillet padróns, tomat og avokado. Serveret med hjemmelavet chilisauce og tomatketchup
85,-

Tilkøb af frilandsbacon
+30,-