morgenmad mandag til fredag

Morgenmad serverer vi fra kl. 09:00 til 12:00 alle hverdage. Med udgangspunkt i sæsonens råvarer laver kokkene friske salater, småretter, sandwiches og vegetariske retter. Vi supplerer gerne vores menuer med egenproduktion af charcuteri, eddike, frugt og most, som vores kolleger udvikler og forædler.

Brødhylden er fyldt med vores sortiment af økologisk bagværk og vi bager løbende hele dagen.

morgenkort kl. 10:00 - 12:00

Yoghurt
Økologisk græsk yoghurt med sæsonens frugt eller bær kompot og honningristede speltflager.
50,-

Lidt af det hele
Økologisk surdejsbolle, øko rugbrød, øko smør, øko frugt, øko marmelade, øko grønt, chokoladespread samt dansk øko ost og charcuteri.
85,-

Spejlæg
To stk. øko spejlæg, ristede kartofler, padrons, tomat og avokado toppet af med friske urter. Serveret med hjemmelavet chilisauce og tomatketchup.
85,-

Tilkøb af frilandsbacon
+30,-