CAFEKORT 

Kl. 09:00 – 12:00

Spejlæg
To øko spejlæg, ristede kartofler, padrons, tomat og avokado, toppet med friske urter. Serveret med
hjemmelavet chilisauce & hjemmelavet tomatketchup
85.-

Inkl. Frilandsbacon 30.-

Bolle med smør & ost
Økologisk surdejsbolle med øko smør og ost 30,-

Yoghurt
Økologisk græsk yoghurt med årstidens bær og frugter og speltflager ristet med honning fra Helgenæs
45,-

Morgenmad
Økologisk surdejsbolle, øko rugbrød, øko smør, øko frugt, øko marmelade, øko grønt, hjemmelavet chokoladespread samt danske unika oste og charcuterie
fra MasVino Vinimport
75,-

_DSC0856

CAFEKORT 

Kl. 09:00 – 12:00

Spejlæg
To øko spejlæg, ristede kartofler, padrons, tomat og avokado, toppet med friske urter. Serveret med
hjemmelavet chilisauce & hjemmelavet tomatketchup
85.-

Inkl. Frilandsbacon 30.-

Bolle med smør & ost
Økologisk surdejsbolle med øko smør og ost 30,-

Yoghurt
Økologisk græsk yoghurt med årstidens bær og frugter og speltflager ristet med honning fra Helgenæs
45,-

Morgenmad
Økologisk surdejsbolle, øko rugbrød, øko smør, øko frugt, øko marmelade, øko grønt, hjemmelavet chokoladespread samt danske unika oste og charcuterie
fra MasVino Vinimport
75,-

LUNDBERGS KØKKEN

Med udgangspunkt i sæsonens råvarer laver kokkene friske salater, småretter, sandwiches ogvegetariske retter. Vi supplerer gerne vores menuer med egenproduktion af charcuteri, laks, eddike, frugt og most, som vores kolleger udvikler og forædler.
Brødhylden er fyldt med vores sortiment af økologisk bagværk og vi bager løbende hele dagen.

HÅNDMADDER

Frilandskylling
Kyllingesalat fra Hopballe mølle, syltede svampe, sprød jordskok og karse

Fisk
Stegt sild, karrysalat, syltede rødløg og peberrod

Kartoffel
Kartoffel, tomat, sennepsmayo, radiser, purløg og sprøde løg

1 stk. 50,-

3 stk. 135,-

_DSC0947-kopi

LUNDBERGS KØKKEN

Med udgangspunkt i sæsonens råvarer laver kokkene friske salater, småretter, sandwiches ogvegetariske retter. Vi supplerer gerne vores menuer med egenproduktion af charcuteri, laks, eddike, frugt og most, som vores kolleger udvikler og forædler.
Brødhylden er fyldt med vores sortiment af økologisk bagværk og vi bager løbende hele dagen.

HÅNDMADDER

Frilandskylling
Kyllingesalat fra Hopballe mølle, syltede svampe, sprød jordskok og karse

Fisk
Stegt sild, karrysalat, syltede rødløg og peberrod

Kartoffel
Kartoffel, tomat, sennepsmayo, radiser, purløg og sprøde løg

1 stk. 50,-

3 stk. 135,-

FROKOST

Lundbergs toast
Italiensk skinke og øko Ravost på øko surdejsbrød og pesto. Hertil øko salat med bagt tomat og urter
90.-
(fås også vegetarisk)

Lundbergs burger
200 gr. oksebøf med bacon, øko brioche, løgmayo, tomat, agurk, sprød øko salat og Ravost. Hertil sprøde øko fritter og mayo
160.-

Salat
Syltede øko beder, sprød øko salat, Beluga linser, øko gedeost, syltede svampe, sprød grønkål og sennepsvinaigrette
100.-

Foderbræt
Sæsonens julebræt. Spørg tjener
150.-

Tatar ala Lundbergs
Rørt tatar af okseinderlår, friske urter, tatar sauce, æggeblommecreme og sprød salat. Hertil dagens hjemmelavet mayo og sprøde øko fritter
150.-

_DSC1780-kopi

FROKOST

Lundbergs toast
Italiensk skinke og øko Ravost på øko surdejsbrød og pesto. Hertil øko salat med bagt tomat og urter
90.-
(fås også vegetarisk)

Lundbergs burger
200 gr. oksebøf med bacon, øko brioche, løgmayo, tomat, agurk, sprød øko salat og Ravost. Hertil sprøde øko fritter og mayo
160.-

Salat
Syltede øko beder, sprød øko salat, Beluga linser, øko gedeost, syltede svampe, sprød grønkål og sennepsvinaigrette
100.-

Foderbræt
Sæsonens julebræt. Spørg tjener
150.-

Tatar ala Lundbergs
Rørt tatar af okseinderlår, friske urter, tatar sauce, æggeblommecreme og sprød salat. Hertil dagens hjemmelavet mayo og sprøde øko fritter
150.-

Book Bord