Brunch lørdag og søndag

Hver lørdag og søndag fra kl. 10:00 – 12:00 kan I nyde vores brunch. Vi sætter fokus på smag, fornyelse og høj kvalitet. Vi serverer skønne klassikere og spændende nyfortolkninger, der sender dine smagsløg på eventyr. Brunchen bliver serveret som delemad på bordene. 

brunch fra kl. 10:00 - 12:00 lørdag & søndag

Serveres som delemad på bordene.
Minimum to personer.

Menu:

Økologisk Acido med speltflager ristet i honning fra Helgenæs og årstidens øko frugt.

Økologisk ravost fra Thise Mejeri, hjemmerøget brie, årstidens hjemmelavet øko marmelade, chokoladespread.

Charcuteri med oliven.

Økologisk frugt og grønt.

Økologisk røræg med ristede pølser og purløg.

Økologisk surdejsbrød med øko smør.

Dagens bagværk. 

Pris: 165,- (pr. pers.)

Inklusiv øko filterkaffe og æblemost fra Mariendal Mosteri.

Pris: 210,- (pr. pers.)