Brunch lørdag og søndag

Hver lørdag og søndag fra kl. 10:00 – 12:00 kan I nyde vores brunch. Vi sætter fokus på smag, fornyelse og høj kvalitet. Vi serverer skønne klassikere og spændende nyfortolkninger, der sender dine smagsløg på eventyr. Brunchen bliver serveret som delemad på bordene. 

brunch fra kl. 10:00 - 12:00 lørdag & søndag

Serveres som delemad på bordene.
Minimum to personer.

Menu:

Økologisk Acido yoghurt med frugt puré og honningristede speltflager fra Helgenæs.

Økologisk ravost fra Thise Mejeri og hjemmerøget brie.

Årstidens hjemmelavet øko marmelade og chokoladespread.

Charcuteri med oliven og tomat.

Økologisk frugt og grønt.

Økologisk røræg med ristede pølser og purløg.

Røget færøsk laks med urter

Økologisk surdejsbrød med øko smør.

Dagens bagværk.

Pris: 185,- (pr. pers.)

Inklusiv øko filterkaffe og æblemost fra Mariendal Mosteri.

Pris: 235,- (pr. pers.)

Brunch inkl. Cava, øko  filterkaffe og æblemost fra Mariendal Mosteri 
Pris 295,- (pr. pers.)