aftenkort mandag til lørdag

Aftenkortet serveres fra kl. 18:00 til 21:00. Køkkenet lader det grønne være højt i hierarkiet på tallerkenen sammen med kød af bedste kvalitet. Vi bruger flittigt produkter fra Masvino Vinimport, hvor vi b.la. får vores spanske charcuteri fra, lækre olivenolie og delvis vores oste. Aftenkortet byder på flere forskellige retter. Har du allergi eller andre special ønsker, så spørg os – vi står gerne på hovedet for vores gæster. 

Marts - maj

aftenkort fra kl. 17:30

Snackbræt
Charcuteri, Arla Unika oste, oliven, saltede mandler, fermenteret grønt, pesto og øko surdejsbrød
100,-

forretter

Lundbergs tatar
Rørt tatar af okseinderlår, friske urter, hjemmelavet tatarsauce, æggeblommecreme og sprød salat
125,-

Torsk
Marmoreret torsk med tang, aske, syrnet fløde, citronconfit, rødbede og karseurt
105,-

hovedretter

Torsk
Stegt torsk med variation af blomkål, brunet smør og saltede mandler og citrusurter. Hertil petit kartofler
190,-

Lammeskank
Braiseret lammeskank, grov kartoffelkompot, svampe, citron, urter og hvidløg
195,-

Svampe bygotto
Bygotto med ristede svampe, hvidvin, gammelknas, fløde og kål
175,-

Marts - maj

desserter

Ost
Arla Unika oste med oliven og sødt
100,-

Creme Brûlée
Creme Brûlée med tongabønner, skovmærke og sorbet
85,-

Chokolademousse
Chokolademousse med orangeknas, pistacie og vaniljeis
90,-

til de små

Dagens menu
Dagens fisk eller kylling fra Hopballe Mølle serveret med gnavegrønt og hjemmelavet ketchup. Hertil kartofler eller sprøde øko fritter
80,-

Dessert
Øko spand eller vaffel fra Hansens is

juni - august

aftenkort fra kl. 17:30

Snackbræt
Charcuteri, Arla Unika oste, oliven, saltede mandler, fermenteret grønt, pesto og øko surdejsbrød
100,-

forretter

Lundbergs tatar
Rørt tatar af okseinderlår, friske urter, hjemmelavet tatarsauce, æggeblommecreme og sprød salat
125,-

Hellefisk
Røget hellefisk med syrnet fløde, sprød agurk, citronconfit, asparges og karseurt
125,-

Sommersalat
Hjertesalat vendt i klassisk sennepsvinaigrette med smilende øko æg, tomat, nye kartofler, grønne bønner og oliven
135,-

Blåmuslinger
Hvidvinsdampet blåmuslinger med fløde og urter. Hertil aioli og grillet citron
135,-

Taskekrabbe
Taskekrabbeklør med grillet citron, sprød grøn salat og aioli
185,-

hovedretter

Blåmuslinger
Hvidvinsdampet blåmuslinger med fløde og urter. Hertil aioli og grillet citron. Hertil sprøde øko fritter
195,-

Frilandsgris
Skafkotelet med brunet smør, masser af blomkål, nye ærter, urter og nye samsø kartofler
225,-

Ribeye
250 g. ribeye med hjemmelavet bearnaise, confiteret hvidløg og nye samsø kartofler med masser af urter. Hertil øko grøn salat
275,-

Kokken 3-retters menu

Kokken sammensætter en menu
375,-

juni - august

desserter

Ost
Arla Unika oste med oliven og sødt
100,-

Jordbær
Tærte med danske jordbær, vaniljecreme, sorbet, urter og hybenrose
95,-

til de små

Dagens menu
Dagens fisk eller kylling fra Hopballe Mølle serveret med gnavegrønt og hjemmelavet ketchup. Hertil kartofler eller sprøde øko fritter
80,-

Dessert
Øko spand eller vaffel fra Hansens is