aftenkort mandag til lørdag

Aftenkortet serveres fra kl. 18:00 til 21:00. Køkkenet lader det grønne være højt i hierarkiet på tallerkenen sammen med kød af bedste kvalitet. Vi bruger flittigt produkter fra Masvino Vinimport, hvor vi b.la. får vores spanske charcuteri fra, lækre olivenolie og delvis vores oste. Aftenkortet byder på flere forskellige retter. Har du allergi eller andre special ønsker, så spørg os – vi står gerne på hovedet for vores gæster. 

SEPTEMBER - OKTOBER - NOVEMBER

AFTENKORT FRA KL. 17:30

SNACK & SIDES

Padrons
Grillede padrons med olivenolie og flagesalt.
60,-

Trøffel fries 
Sprøde pommes frites med revet gammelknas, trøffel og trøffel mayo.
60,-

Snack 
Oliven, snackpølser, saltet og røget mandler, surdejsbrød og dip.
85,-

FORRETTER

Strandkrabbe bisque
Bisque af krabbe, bagt kuller, ramsløgsolie, urter og sprødt brød
125,-

Røget laks 
Koldrøget laks, citron confit, peberrod creme, friseesalat med karse,
saltet kålrabi og maltcrumble
100,-

Terrin af svinebryst og andelever 
Terrin af confiteret svinebryst og andelever, æblekompot og ristet brioche
110,-

HOVEDRETTER

Kuller
Stegt kuller og friteret torskekæber, spidskål, æbler og røget blanquette sauce.
Serveres med kartofler vendt i smør og urter.
185,-

Lundbergs vegetar tartelet 
Sprød butterdejsskal med grøntsagsfrikasse, sæsonens svampe, revet ost og trøffel.
185,-

Rosastegt okse 
Rosastegt okse med efterårsgrønt, løg, gulerodspure og timian sky.
Serveres med kartofler vendt i smør og urter.
195,-

KOKKENS 3-RETTERS MENU

Kokken sammensætter en menu
375,-

SEPTEMBER - OKTOBER - NOVEMBER

DESSERT

Ost
Arla Unika oste med oliven og sødt.
100,-

Skovmærke creme bruleé
Creme bruleé med skovmærke, tongabønne og bær kompot.
85,-

Pære og mazarin
Pocheret pære, mazarin kage, karamel og vanilje is.
85,-

til de små

Dagens menu
Dagens fisk eller kylling fra Hopballe Mølle serveret med gnavegrønt og hjemmelavet ketchup.
Hertil kartofler eller sprøde øko fritter.
80,-

Dessert
Øko ispind fra Hansens is.