
AFTEN MENU
FRA KL. 17:30
Tatar ala Lundbergs
Rørt tatar af okseinderlår, friske urter, tatar sauce, æggeblommecreme og sprød salat
125,-
Lynstegt tun
Syltede beder, sprød salat, linefanget tun marineret i sesam og sennep, vagtelæg og sprød jordskokke
135,-
Gedefriskost
Gedefriskost, syltede pære på bund af brioche, salat og balsamico glace
95,-
Torsk
Stegt torsk med variation af blomkål, brunet smør og saltede mandler. Hertil petit kartofler
190,-
Blomkål
Blomkål, glaserede beder, hengemte svampe, øko kefir med urte olie
190,-
Ribeye
300 gr. Langtidsmodnet Ribeye med andeconfiteret hvidløg og bearnaise. Hertil sprøde øko fritter
275,-
Vælg 3-retter for 350,-
(+50,- for Ribeye)
DESSERT
Chokolade mousse
Med karamel og vanilje is
100,-
Creme Brülée ala Lundbergs
100,-
Ost
Arla Unika oste med oliven og sødt
100,-
TIL DE SMÅ
Dagens fisk eller fugl
Serveret med gnavegrønt, dip og rodfrugtmos.
80,-
Is
Øko ispinde eller vaffel fra Hansen is.
