Blåmuslinger

Dampede blåmuslinger fra Limfjorden med hjemmelavet aioli og urter
135,-

 

Blæksprutte

Blæksprutte, salat, hjemmelavet tomatsalsa, urter og chilimayo
125,-

 

Salat

Bagte øko beder, belugalinser, øko gedeost, sprød grønkål, dild og brombærvinaigrette
100,-

 

Krydret græskar & blomkål

Stegt øko blomkål, bagt og syltet øko græskar, græsk øko yoghurt,”dahl”, sprødt og koriander
145,-

 

Foderbræt

Skinke, pølse, øko unika ost, sylt, sprødt, øko surdejsbrød & dyp
150,-

 

Frilandskylling

Kylling fra Hopballemølle med vilde bær, kantarelsauce, svampe, grønne druer og vilde urter
170,-

 

Rødspætte

Stegt rødspættefilet fra Flyvefisken, smørsauce mættet med urter, kapers, skalotteløg og hyben.
Hertil knuste kartofler
170,-

 

Lundbergs steaksandwich

Oksefilet af frilandskvæg på ristet øko surdejsbrød, bløde løg, øko ost, pickles, øko sennep, mayo og øko grønt.

Hertil øko fritter og hjemmelavet chilimayo 150,-

 

DESSERT

Brombærcrumble

Brombærcrumble med marcipan, mandler og skovmærke-is

100,-

 

Ost

Unika oste med oliven og sødt

100,-

 

Is

Øko ispinde eller vaffel fra Hansen is. Spørg tjeneren.

 

TIL DE SMÅ

Frilandskylling

Kylling fra Hopballemølle, øko grøntsagsstænger og kartofler

80,-

 

Rødspætte

Stegt rødspættefilet fra Flyvefisken, øko grøntsagsstænger og knuste kartofler

80,-

Book Bord