DSC4313-concentrate

AFTEN MENU

FRA KL. 17:30

Tatar ala Lundbergs
Rørt tatar af okseinderlår, friske urter, tatar sauce, æggeblommecreme og sprød salat
125,-

Lynstegt tun
Syltede beder, sprød salat, linefanget tun marineret i sesam og sennep, vagtelæg og sprød jordskokke
135,-

Gedefriskost
Gedefriskost, syltede pære på bund af brioche, salat og balsamico glace
95,-

Torsk
Stegt torsk med variation af blomkål, brunet smør og saltede mandler. Hertil petit kartofler
190,-

Blomkål
Blomkål, glaserede beder, hengemte svampe, øko kefir med urte olie
190,-

Ribeye
300 gr. Langtidsmodnet Ribeye med andeconfiteret hvidløg og bearnaise. Hertil sprøde øko fritter

275,-

Vælg 3-retter for 350,-

(+50,- for Ribeye)

DESSERT

Chokolade mousse
Med karamel og vanilje is
100,-

Creme Brülée ala Lundbergs
100,-

 

Ost
Arla Unika oste med oliven og sødt
100,-

 

TIL DE SMÅ

Dagens fisk eller fugl
Serveret med gnavegrønt, dip og rodfrugtmos.
80,-

Is
Øko ispinde eller vaffel fra Hansen is.

_DSC2328
Book Bord