DSC4313-concentrate

AFTEN MENU

FRA KL. 17:30

Snacks
Fermenterede grøntsager, Kirks flødeost, skinke, oliven og saltede mandler
100,-

Røget laks
Koldrøget laks, fennikel, syltede sennepskorn, karseurter, sprød jordskok og skilt fløde
100-

Røget dyrekølle
Efterårsgrønt, ristede svampe, peberrod, bær og grøntkålspesto
100,-

Kulmule
Urtebagt kulmule med masser af kål i lun muslingesauce, dild og æbler
190,-

Oksekæber
Braiserede oksekæber med rodfrugtmos, æbler, persille, tyttebær og peberglace. Serveret med rodfrugtmos
190,-

Unghanebryst
Unghanebryst med confiteret pastinak, pastinakcreme, ristede svampe og rodfrugtmos med sauce.
190,-

DESSERT

Æble Tarte Tatin
Æbletærte, karamel, hasselnød og vaniljeis
100,-

Creme Brülée ala Lundbergs
100,-

 

Ost
Arla Unika oste med oliven og sødt
100,-

 

TIL DE SMÅ

Dagens fisk eller fugl
Serveret med gnavegrønt, dip og rodfrugtmos.
80,-

Is
Øko ispinde eller vaffel fra Hansen is.

_DSC2328
Book Bord