Brunch lørdag & søndag

kl. 10:00 – 14:00

Bagværk

Hjemmebagte øko surdejs boller & surdejsrugbrød med øko smør

Wienerbrød

Amerikanske pandekager m. ahornsirup og blåbær

 

Det kolde

Skyr med hjemmelavet müsli og blomster honning

Årstidens hjemmelavede marmelader

Hjemmelavet hasselnødde creme m. krokant

Røget fisk m. urter og grøn mayo

Ravost, røget brie, Blå kornblomst med oliven og  rugkiks

Udvalg af pølser og skinke fra Masvino vinimport

Dagens sprøde salat med topping

 

Det varme

Lun leverpostej m. bacon, purløg og hjemmesyltede rødbeder

Blødkogte øko æg

Stegte oksekøds chorizo med grillede padrons

Saltbagte kartofler med timian og bagte tomater

Hjemmelavet ketchup, fermenteret chili sauce, hp & enkelsk sauce

Pris: 155,-

Børn mellem 3 og 10 år spiser til halv pris 

 

Book Bord