BRUNCH

Lørdag og søndag 09:00 – 12:00

Hver lørdag og søndag fra kl. 09:00 – 12:00 kan I også nyde vores brunchbuffet, hvor vi sætter vi fokus på smag, fornyelse og høj kvalitet. Vi serverer skønne klassikere og spændende nyfortolkninger, der sender dine smagsløg på eventyr.
Serveres som delemad • minimum 2 personer
Økologisk græsk yoghurt med årtidens bær, frugt og speltflager ristet med honning fra Helgenæs. Økologisk Ravost fra Thiese, røget brie, årtidens hjemmelavede øko marmelade, hjemmelavet chokoladespread, charcuteri med oliven samt øko frugt og grønt.
Øko spejlæg med ristede kartofler, avokado, tomat, urter og grillede padróns. Hertil hjemmelavet spicy chilisauce og tomatketchup. Økologisk surdejsbrød med gammeldags syrnet fløde fra Naturmælk og dagens bagværk.
165,- pr. pers.
Inkl. øko filterkaffe og æblemost fra Mariendal
210,- pr. pers.

FROKOST

Alle dage 12:00 – 15:00

Med udgangspunkt i sæsonens råvarer laver kokkene friske salater, småretter, sandwiches ogvegetariske retter. Vi supplerer gerne vores menuer med egenproduktion af charcuteri, laks, eddike, frugt og most, som vores kolleger udvikler og forædler.
Brødhylden er fyldt med vores sortiment af økologisk bagværk og vi bager løbende hele dagen.

Lundbergs toast
Italiensk skinke og øko Ravost på øko surdejsbrød, pesto, tomat, øko salat og urter
85.-

Grøntsags tærte
Tærte af sæsonens øko grønt, æg og ost. Hertil salat og urter
95.-

Salat
Bagte øko beder, sprød øko salat, belugalinser, øko gedeost, sprød grønkål, dild og brombærvinaigrette
100.-

Foderbræt
Skinke, pølse, øko unika ost, sylt, sprødt
øko surdejsbrød & dyp
150.-

Oksekæber
Braiseret oksekæber med rodfrugtemos, æbler, persille,
tyttebær og peber glace
185.-

HÅNDMADDER

 

Frilandskylling
Kyllingesalat fra Hopballe mølle, syltede svampe, sprød jordskok og karse
Fisk
Røget laks, fennikel crudité, dildmayo og peberrod
Kartoffel
Kartoffel, tomat, sennepsmayo, radiser, purløg og sprøde løg
1 stk 50,- 3 stk 135,-
Book Bord