Brunch

lørdag & søndag

kl. 09:00 – 12:00

Serveres som delemad

minimum 2 personer

 

Økologisk græsk yoghurt med årstidens bær, frugt og speltflager ristet med honning fra Helgenæs.

Økologisk Ravost fra Thiese, røget brie, årstidens hjemmelavede øko marmelade, hjemmelavet chokoladespread, charcuterie med oliven, øko frugt og grønt.

 

Økologisk spejlæg med ristede kartofler,avokado, tomat, urter og grillede padróns.
Hertil hjemmelavet spicy chilisauce og tomatketchup.

 

Økologisk surdejsbrød med gammeldags syrnet smør fra Naturmælk og dagens bagværk.
165.- pr. pers.

 

Inkl. øko filterkaffe og æblemost fra Mariendal

210.- pr. pers.

Frokost

lørdag & søndag

kl. 12:00 – 15:00

 

Lundbergs toast

Italiensk skinke og øko Ravost på øko surdejsbrød, pesto, tomat, øko salat og urter

85.-

Lundbergs veggietoast

Grillet squash og øko Ravost på øko surdejsbrød, pesto, tomat, øko salat og urter

85.-

Salat

Bagte øko beder, sprød øko salat, belugalinser, øko gedeost, sprød grønkål, dild og brombærvinaigrette

100.-

Foderbræt

Skinke, pølse, øko unika ost, sylt, sprødt,

øko surdejsbrød & dyp

150.-

Rødspætte

Stegt rødspættefilet fra Flyvefisken, smørsauce mættet med urter, kapers, skalotteløg og hyben.

Hertil knuste kartofler

170.-

Lundbergs steaksandwich

Oksefilet af frilandskvæg på ristet øko surdejsbrød, bløde løg, øko ost, pickles, øko sennep, mayo og øko grønt.

Hertil øko fritter og hjemmelavet chilimayo

150.-

HÅNDMADDER

1 stk 50,- 3 stk 135,-

Frilandskylling

Kyllingesalat fra Hopballe mølle, syltede

svampe, sprød jordskok og karse

Fisk

Rødspætte-filet, øko kål, fennikel, remoulade og dild

Kartoffel

Kartoffel, tomat, sennepsmayo, radisser, purløg og

sprøde løg

Book Bord