BRUNCH

Lørdag og søndag 09:00 – 12:00

Hver lørdag og søndag fra kl. 09:00 – 12:00 kan I også nyde vores brunchbuffet, hvor vi sætter vi fokus på smag, fornyelse og høj kvalitet. Vi serverer skønne klassikere og spændende nyfortolkninger, der sender dine smagsløg på eventyr.
Serveres som delemad • minimum 2 personer
Økologisk græsk yoghurt med årtidens bær, frugt og speltflager ristet med honning fra Helgenæs. Økologisk Ravost fra Thiese, røget brie, årtidens hjemmelavede øko marmelade, hjemmelavet chokoladespread, charcuteri med oliven samt øko frugt og grønt.
Øko spejlæg med ristede kartofler, avokado, tomat, urter og grillede padróns. Hertil hjemmelavet spicy chilisauce og tomatketchup. Økologisk surdejsbrød med gammeldags syrnet fløde fra Naturmælk og dagens bagværk.
165,- pr. pers.
Inkl. øko filterkaffe og æblemost fra Mariendal
210,- pr. pers.

FROKOST

Alle dage 12:00 – 15:00

Med udgangspunkt i sæsonens råvarer laver kokkene friske salater, småretter, sandwiches ogvegetariske retter. Vi supplerer gerne vores menuer med egenproduktion af charcuteri, laks, eddike, frugt og most, som vores kolleger udvikler og forædler.
Brødhylden er fyldt med vores sortiment af økologisk bagværk og vi bager løbende hele dagen.

Lundbergs toast
Italiensk skinke og øko Ravost på øko surdejsbrød og pesto. Hertil øko salat med bagt tomat og urter
90.-
(fås også vegetarisk)

Lundbergs burger
200 gr. oksebøf med bacon, øko brioche, løgmayo, tomat, agurk, sprød øko salat og Ravost. Hertil sprøde øko fritter og mayo
160.-

Salat
Syltede øko beder, sprød øko salat, Beluga linser, øko gedeost, syltede svampe, sprød grønkål og sennepsvinaigrette
100.-

Foderbræt
Sæsonens julebræt. Spørg tjener
150.-

Tatar ala Lundbergs
Rørt tatar af okseinderlår, friske urter, tatar sauce, æggeblommecreme og sprød salat. Hertil dagens hjemmelavet mayo og sprøde øko fritter
150.-

HÅNDMADDER

 

Frilandskylling
Kyllingesalat fra Hopballe mølle, syltede svampe, sprød jordskok og karse
Fisk
Stegt sild, karrysalat, syltede rødløg og peberrod
Kartoffel
Kartoffel, tomat, sennepsmayo, radiser, purløg og sprøde løg
1 stk 50,- 3 stk 135,-
Book Bord